SAP Knowledge Base Article - Public

2626222 - 'Entity does not exist' error when running Domain Connector

Symptom

When trying to add/update domains by Domain Connector, the Completion Status shows 'FAIL - All records were rejected' or 'WARN - Some records were rejected' with error “Entity does not exist. Parent Domain XXXXX does not exist in the LMS, the new Domain was not added in the LMS”,while the parent domain is actually existing in the system.

 

Environment

SuccessFactors Learning Management System (LMS)

Reproducing the Issue

  1. Upload your connector data file to SFTP server;
  2. Login to LMS admin page and run domain connector
  3. View results of connector execution, the Completion Status shows 'FAIL - All records were rejected' (or 'WARN - Some records were rejected'), click to view details, the error message says “Entity does not exist. Parent Domain XXXXX does not exist in the LMS, the new Domain was not added in the LMS”

Cause

'!##!' symbol is missing at the end of record in the data file, which causes records not recognized correctly. As a result the records will be rejected by system with error message “Entity does not exist. Parent Domain XXXXX does not exist in the LMS, the new Domain was not added in the LMS”.

error detail sample:

Capture.PNG

Resolution

Make sure the  '!##!' symbol is added at the end of each record as same as header in your connector data file.

DMN_ID|DMN_DESC|DMN_ID_PARENT!##!
testdomain||Parent!##!

Keywords

error code 1102 , KBA , LOD-SF-LMS-CON , Connectors , Problem

Product

SAP SuccessFactors Learning all versions