2579499 - Assessment Builder: Filtering by Question Type

SAP Knowledge Base Article - Public

2579499 - Assessment Builder: Filtering by Question Type

Symptom

When filtering questions by Question Type from Question Library only "True or False" and "Ordering" is working. When I try to search by "Single Answer", "Multiple Answer" or "Fill-in-the-blank" gives us no results.

Environment

SuccessFactors Learning Management System (LMS) - All Support Versions

Reproducing the Issue

1. In LMS open Content > Question Library

2. Add Criteria Question Type

3. Search for Question with settings: Question Type Start With Single Answer

4. Result: There are no records found.   Same result for "Multiple Answer" or "Fill-in-the-blank"

Resolution

The actual value for the question type in the database is not translated (only the display label is translated). The types are in English and the words are separated by underscore, not spaces. The values are:

 

MULTI_CHOICE_SINGLE_ANSWER
MULTI_CHOICE_MULTIPLE_ANSWER
FILL_IN_THE_BLANK
TRUE_FALSE
ORDERING

 

For example, search criteria for Contains 'Single Answer' doesn't work, but search criteria for Contains 'Single_Answer', 'True_False' or even 'Multi_Choice' will return corresponding results. This is expected behavior of the system.

See Also

2514042 

Keywords

Assessment builder, Single Answer, True False, Multi Choice, Quiz, Question, Exam, Question Type, Filter, LMS, Learning Management System , KBA , LOD-SF-LMS-ASB , Assessment Builder , Problem

Product

SAP SuccessFactors Learning 1711