SAP Knowledge Base Article - Public

2375890 - Thumbnail uploaded for Survey not reflecting on Learning Plan

Symptom

When changing the thumbnail for the survey, it does not reflects on the user learning plan.

Environment

SuccessFactors Learning Management

Reproducing the Issue

  1. Navigate to System Admin > Configuration > Images;
  2. Change the Survey thumbnail;
  3. Proxy an user with a survey assigned to verify that the survey thumbnail is not the same you just upload.

Cause

There is a setting that should be enabled to display the entity's thumbnails on the user's Learning Plan.

Resolution

  1. Go to the Learning Administration;
  2. Navigate to System Admin > Configuration > System Configuration;
  3. Select the LMS_ADMIN and edit it;
  4. Search for ‘showItemThumbnailPhotosGlobally’;
  5. Change it to true (showItemThumbnailPhotosGlobally=true);
  6. Click on Apply changes.

Keywords

Thumbnails not showing Images on Learning Plan Survey Icon Survey Thumbnail showItemThumbnailPhotosGlobally , KBA , LOD-SF-LMS , SuccessFactors Learning , Problem

Product

SAP SuccessFactors Learning 1511 ; SAP SuccessFactors Learning 1602 ; SAP SuccessFactors Learning 1605 ; SAP SuccessFactors Learning 1608 ; SuccessFactors Learning 1207 ; SuccessFactors Learning 1210 ; SuccessFactors Learning 1302 ; SuccessFactors Learning 1305 ; SuccessFactors Learning 1308 ; SuccessFactors Learning 1311 ; SuccessFactors Learning 1402 ; SuccessFactors Learning 1405 ; SuccessFactors Learning 1408 ; SuccessFactors Learning 1411 ; SuccessFactors Learning 1502 ; SuccessFactors Learning 1505 ; SuccessFactors Learning 1508