2359102 - Frequeuntly Asked Questions on Mass Data Maintenance

SAP Knowledge Base Article - Public

2359102 - Frequeuntly Asked Questions on Mass Data Maintenance

Symptom

Following are the generic queries on Mass Data Maintenance:

Question 1. Can you delete a file which has been imported in Mass Data Maintenance?

Answer: No, you cannot delete a file once it has been uploaded and processed in Mass Data Maintenance.

Question 2. You are processing files using Mass Data Maintenance and there is no Delete button to delete an unsuccessful file. You want to understand if there is an option to delete the failed files.

Answer: No, it is not possible to delete any unsuccessful or failed files from Mass Data Maintenance.

Question 3. Can you re-use the file which has errors during import in Mass Data Maintenance?

Answer: Yes, you can re-use the file which has errors while importing the data. You can perform the required changes and re-import the same file.

Question 4. Can we use control characters in Mass Data Maintenance import file?

Answer: No, C4C doesnot support control characters. Hence, the text  following the control characters are skipped in the UI. Example: "", /, etc.

Question 5. How to display special characters in .csv export file?

Answer: Special characters are not supported in unicode and CSV files are generated with unicode encoding. Open the exported file in text format in a notepad to show the special characters properly.

Question 6. How to change Mobile number or Phone number in Address facet of Accounts?

Answer: You cannot use Migration of Customers to change/modify the Phone number in Address tab of Accounts. So, you can use Mass Data Maintenance. However, if you have to change any of the fields using Mass Data Maintenance, you need to fill all the existing values for Mobile, Fax and E-mail in the import template as they are connected with single node. Else, the exisiting values can be lost from the master data.

Question 7.I have removed the file header, why can't I use it?

Answer:The header in files downloaded from Mass Data Maintenance is used to identify if these files are valid for use in this tool. If you remove the header, the file cannot be used anymore.

Question 8. Is it possible to use decimal nottation and csv delimiter as the same character?

Answer: No. If the decimal nottation is the same as the csv delimiter, then the mass data maintenance will try to delimit the values with the decimal nottation, resulting in an error with the csv.

Keywords

KBA , LOD-LE-MIG-MWB , LEAP Migration workbench , How To

Product

SAP Hybris Cloud for Customer all versions