SAP Knowledge Base Article - Public

2314127 - Home Page Tile: Embedded iFrame Video displays Related Videos in Internet Explorer when configured not to

Symptom

  • When displaying a video in a tile on the Homepage in Internet Explorer, related videos display at the end, even when configured not to in the tile configuration.

Environment

  • BizX Platform

Reproducing the Issue

  • Open the instance in Internet Explorer browser
  • Create a custom tile in the instance by going to Manage Home Page > Add Custom Tile 
  • Click "Source" in the Main Content section of the tile editor and input the video link in the iframe tags

EmbedVideo.jpg

  •  When you play the video the rel=0 attribute that was appended to the link to stop related videos displaying does not get rendered and related videos display at the end

RelVideo.jpg

Cause

  • This is happening as the code in the application currently replaces everything starting from the ? in the embedded link.
  • "?wmode=transparent" gets overwritten and so does the "rel=0" attribute which stops related videos from displaying.

Resolution

  • This issue will be resolved in the b1608 release
  • A current workaround is to edit the embedded video link and place two forward slashes before the "embed" part of the link, as below:

EmbedHighlight.jpg

  • The video should then display on the Homepage in Internet Explorer without related videos displaying at the end

Keywords

Embed Video Homepage Tile Related Link Display Internet Explorer source iFrame attribute , KBA , LOD-SF-PLT , Foundational Capabilities & Tools , Problem

Product

SAP SuccessFactors HCM Core 1511 ; SAP SuccessFactors HCM Core 1602 ; SAP SuccessFactors HCM Core 1605 ; SuccessFactors HCM Core 1207 ; SuccessFactors HCM Core 1210 ; SuccessFactors HCM Core 1302 ; SuccessFactors HCM Core 1305 ; SuccessFactors HCM Core 1308 ; SuccessFactors HCM Core 1311 ; SuccessFactors HCM Core 1402 ; SuccessFactors HCM Core 1405 ; SuccessFactors HCM Core 1408 ; SuccessFactors HCM Core 1508