SAP Knowledge Base Article - Public

2166990 - LMS Why some reports listed with no hyperlinks ?

Symptom

Hello. I am curious as to why there are reports listed in the LMS under Reports that do not have hyperlinks that work. "Learning History" has hyperlinks that allow us to run the report but the "Learning History (by User)" has nothing for us to be able to run the report. Please help.

Environment

SAP SuccessFactors Learning

Reproducing the Issue

Login to LMS as an admin

Go to Reports and observe that some reports can be run while some can not be run.

Cause

Admins can only run reports that are for admins

User reports can only be run by user through the Reports link

Resolution

On the Admin Side Reports Panel there are two types of reports listed:

Admin Side Reports and User Side Reports

  • Admin Side Reports will be embedded in hyperlinks which give admins the options to run the reports in order to manage and track learning.
  • User Side Reports can only be generated on User Side (Links Tile->Reports) and admins can edit the report description and manage those reports (whether to publish, delete, edit code or re-import) on the admin side. You will see a suffix as '(User)' at the end of these reports' titles to separate them from Admin Side reports. And whether embedded in hyperlinks itself is also a line.

Keywords

unable to run report, user reports, LMS reports, admin reports, hyperlinks not clickable , KBA , LOD-SF-LMS-REP , Reporting Data , How To

Product

SAP SuccessFactors Learning all versions