2883759 - PY-FR: DSN field S21.G00.11.009 is empty

Symptom

DSN-VAL error:

"Vous avez renseigné la valeur "xx - Expatrié" au niveau de la rubrique "Travailleur à l'étranger au sens du code de la Sécurité Sociale - S21.G00.40.024" sans renseigner la rubrique "Type de rémunération soumise à contributions d'Assurance chômage pour expatriés - S21.G00.11.009". Ceci n'est pas admis."

Read more...

Environment

• Human Capital Management (HCM) Payroll France
  • SAP R/3
  • SAP ERP Core Component
  • SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA

Product

SAP ERP 6.0 ; SAP ERP Central Component all versions ; SAP R/3 Enterprise all versions ; SAP R/3 all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA all versions

Keywords

T5F1P-WTEXP; S21.G00.11.009; S21.G00.40.024; DSN-VAL error; expatrié , KBA , PY-FR , France , PY-FR-PS , Public Sector , How To

About this page

This is a preview of a SAP Knowledge Base Article. Click more to access the full version on SAP ONE Support launchpad (Login required).