SAP Knowledge Base Article - Preview

2777582 - Configuración de Pagas Extra durante Suspensión de Empleo y Sueldo / Extra Payment configuration during Suspension of Employment and Salary

Symptom

Para empleados que regresan de una Suspensión de empleo y Sueldo (u otras situaciones asimilables como Sanción, Excedencia, etc), la cantidad acumulada para la paga extra se resetea a 0 en el momento de la reincorporación.

Read more...

Environment

• Human Capital Management (HCM)
  • SAP R/3
  • SAP ERP Core Component
  • SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA

Product

SAP ERP Central Component all versions ; SAP ERP all versions ; SAP R/3 Enterprise all versions ; SAP R/3 all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA all versions

Keywords

Pagas extra, suspension, sancion, falta, status, medida, liquidacion, penalizacion, T529A, V_530C_H, STAT3 , KBA , PY-ES , Spain , XX-CSC-ES-PS-HR , Human Resources , Problem

About this page

This is a preview of a SAP Knowledge Base Article. Click more to access the full version on SAP ONE Support launchpad (Login required).

Search for additional results

Visit SAP Support Portal's SAP Notes and KBA Search.