2516272 - KBA: "No data available for issuing customer LTVDs ; Message no. /SAPSLL/PRE_VDEC148" | SAP Knowledge Base Article

SAP Knowledge Base Article - Preview

2516272 - KBA: "No data available for issuing customer LTVDs ; Message no. /SAPSLL/PRE_VDEC148"

Symptom

KBA is available in German and English version

• Der Versuch der Ausstellung einer belegunabhängigen kundenseitigen Langzeitlieferantenerklärung schlägt fehl. Es erscheint die Fehlermeldung  "Keine Daten zum Ausstellen kundenseitiger LLEs vorhanden. Meldungsnummer /SAPSLL/PRE_VDEC148"

• Issuing document independent C-LTVD fails with error "No data available for issuing customer LTVDs; Message no. /SAPSLL/PRE_VDEC148"

Read more...

Environment

• GLOBAL TRADE SERVICES (GTS)
  • Risk Management
  • Kundenseitige Langzeitlieferantenerklärungen verwalten
  • Belegunabhängiges Ausstellen kundenseitiger Langzeitlieferantenerklärungen

• Manage vendor declarations for customer's purpose
  • Document independent issueing of vendor declarations for customer's purpose

Product

SAP Global Trade Services 10.0 ; SAP Global Trade Services 10.1 ; SAP Global Trade Services 11.0

Keywords

Kundenseitige Langzeitlieferantenerklärung, Belegunabhängig, LLE, Ausstellen, /SAPSLL/PRE_VDO_701, /SAPSLL/PRE_VDO_ISSUE, Keine Daten zum Ausstellen kundenseitiger LLEs vorhanden;
Long-Term Vendor Declaration for customer's purpose, document independent, Issue, Issueing, "No data available for issuing customer LTVDs; Message no. /SAPSLL/PRE_VDEC148"   , KBA , SLL-LEG-RSK , Risk Management , SLL-LEG-RSK-PRE , Risk: Preference Management , SLL-LEG-RSK-PRE-VDC , Preference: Vendor Declaration Management , How To