2363980 - EEL - vereinbartes Nettoarbeitsentgelt zu niedrig | SAP Knowledge Base Article

SAP Knowledge Base Article - Preview

2363980 - EEL - vereinbartes Nettoarbeitsentgelt zu niedrig

Symptom

Bei der Erstellung der Entgeltbescheinigung über den Report RPCEEVD0_OUT ist das im Baustein DBAE ausgewiesene vereinbarte Nettoarbeitsentgelt zu niedrig.


Read more...

Environment

  • SAP Release unabhängig
  • Personalabrechnung Deutschland (HR)
  • Meldungserstellung Entgeltersatzleistungen

Product

SAP ERP 6.0

Keywords

Fiktivnetto, BRU1 , KBA , PY-DE-FP-MV , SI Notifications , Problem

About this page

This is a preview of a SAP Knowledge Base Article. Click more to access the full version on SAP ONE Support launchpad (Login required).

Search for additional results

Visit SAP Support Portal's SAP Notes and KBA Search.