2359855 - Cotización Trienios (Servicios especiales) para funcionarios públicos | SAP Knowledge Base Article

SAP Knowledge Base Article - Preview

2359855 - Cotización Trienios (Servicios especiales) para funcionarios públicos

Symptom

Spanish

• De acuerdo con el boletín de noticias RED 2012/04, http://www.seg-social.es/prdi00/groups/public/documents/binario/168903.pdf,

A partir del 1 de junio 2012 se ha creado un nuevo valor con el indicativo "Q", con el fin de identificar las cotizaciones referidas exclusivamente a trienios.
    Los CCC que deban cotizar por los trienios de funcionarios públicos en situación de servicios especiales que tuvieran reconocidos, y no pudieran ser percibidos en el nuevo puesto de trabajo, de acuerdo con lo dispuesto en el art 29.2 de la Ley 30/84, deberán indicar dicho valor "Q" en el campo 1110 del segmento DAT.

• A tal fin se creó la nota 1901926 - "TC: support to 'Servicios Especiales' in RPCTC0E0 report"
  • No obstante surge la duda sobre como conseguir que los funcionarios coticen por debajo de mínimos sin que la función ESV00 suba la base de cotización a mínimos, que en este caso no aplican.

English

• According to boletín de noticias RED 2012/04, http://www.seg-social.es/prdi00/groups/public/documents/binario/168903.pdf,

After 1st June 2012 a new value "Q", has been created in order to identify seniority contributions.
    CCCs that must contribute for civil servant seniority in special services situation, that could not be paid in the new position, according to art 29.2 Law 30/84, must indicate  value "Q" in field 1110 of the DAT segment.

• To meet the above requirements, note 1901926 - "TC: support to 'Servicios Especiales' in RPCTC0E0 report" was created
  • Nevertheless,  the doubt as to how to get civil servants contributiong below limts still exists as function ESV00 does not allow contributing under limits.

Read more...

Environment

• Human Capital Management (HCM)
  • SAP R/3
  • SAP ERP Core Component
  • SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA

Product

SAP ERP Central Component all versions ; SAP ERP all versions ; SAP R/3 Enterprise all versions ; SAP R/3 all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA all versions

Keywords

KBA , PY-ES , Spain , XX-CSC-ES-PS-HR , Human Resources , Problem

About this page

This is a preview of a SAP Knowledge Base Article. Click more to access the full version on SAP ONE Support launchpad (Login required).

Search for additional results

Visit SAP Support Portal's SAP Notes and KBA Search.