2086702 - CJ20N CN22 RAISE_EXCEPTION OBJECT_NOT_FOUND

Symptom

Sie öffnen ein Projekt in CJ20N und führen eine Änderung durch. oder klicken auf eine Komponente. Sie erhalten einen Dump mit RAISE_EXCEPTION  OBJECT_NOT_FOUND an folgender Stelle:

You open a project in CJ20N and do some change or click on a component. The system creates a dump with RAISE_EXCEPTION  OBJECT_NOT_FOUND in line

|    "RAISE_EXCEPTION" " "
|    "SAPLCOMF" or "LCOMFU06"
|    "CO_MF_MOD_SPEC"

816|* diese Felder ein Modify screen erfolgt, so geht diese Differenz ver-
|  817|* loren und die Felder werden 'gleichgeschaltet. (siehe auch internes
|  818|* Problem 41943)
|  819|
|  820|            IF screen-name NE 'CAUFVD-STTXT'
|  821|            AND screen-name NE 'CAUFVD-FTRMS'.
|  822|              MODIFY SCREEN.
|  823|            ENDIF.
|  824|          ENDIF.
|  825|        ENDLOOP.
|  826|      ENDIF.
|  827|
|  828|    WHEN obj-mat.
|  829|* Materialien
|  830|* Sonderregel 1: Wenn Kopf gelöscht, erledigt oder gesperrt keine Eingab
|  831|      afvgd_tmp = afvgdwa.
|  832|      affld_tmp = affldwa.
|  833|      resbd_tmp = resbdwa.
|  834|
|  835|      REFRESH: status_tab.
|  836|      IF resbd_tmp-objnr NE space.
|  837|        CALL FUNCTION 'STATUS_READ'
|  838|             EXPORTING
|  839|                  objnr            = resbd_tmp-objnr
|  840|                  only_active      = 'X'
|  841|             TABLES
|  842|                  status           = status_tab
|  843|             EXCEPTIONS
|  844|                  object_not_found = 01.
|  845|        IF sy-subrc = 01.
|>>>>>|          RAISE object_not_found.
|  847|        ENDIF.

Read more...

Environment

• SAP ERP Project System (PS)
  • SAP R/3
  • SAP R/3 Enterprise
  • SAP ERP Central Component
  • SAP ERP
  • SAP Enhancement package for SAP ERP
  • SAP Enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA
  • SAP S/4HANA, on-premise
  • SAP S/4HANA, cloud edition

Product

SAP ERP Central Component all versions ; SAP ERP all versions ; SAP R/3 Enterprise all versions ; SAP R/3 all versions ; SAP S/4HANA Cloud all versions ; SAP S/4HANA all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA all versions

Keywords

missing entries in JEST and JSTO, fehlende Einträge in JEST JSTO, object not found , KBA , PS-ST , Structures , How To