2034253 - Saving in VA02 takes a long time

Symptom

• Long runtimes of program SAPLV05I.
  • Updating large SD documents can result in poor performance.
  • Updating a large number of SD documents can result in poor performance.
  • Error Message no. 'V1 042' is encountered when trying to enter an order in VA02.
  • Sales order is locked by your own user after an order update.

Read more...

Environment

• SAP R/3 All releases
  • SAP ECC All releases

Product

SAP ERP 6.0 ; SAP ERP Central Component 5.0 ; SAP ERP Central Component 6.0 ; SAP R/3 Enterprise 4.7x110 (Extension Set 1.10) ; SAP R/3 Enterprise 4.7x200 (Extension Set 2.00) ; SAP enhancement package for SAP ERP all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA all versions ; mySAP ERP 2004

Keywords

103212, sin, Typ, SD, but, sales, reorganisation, wurde, only, Dictionary, verlassen, llevó, in, fin, RVV05IVB, program, einer, own, Bestellung, versuchen, tratar, has, intentar, press, the, dem, reorganisieren, number, para, después, raised, to, Ver, Tenga, adjunta, Speichern, V1, Reorganisation, Hacer, Open, nota, nur, versucht, campos, ventas, misma, ejecución, actualización, negativamente, zu, auf, carried, transacción, indica, al, Rendimiento, try, índice, secondary, performance, und, reorganization, save, Make, RVV05IVB, transaction, Verkaufsbeleg, wenn, transaction, After, contain, mensaje, VL04, pulse, solamente, secundario, programa, einzugeben, Transaktion, pedido, wird, VF04, enormemente, angetroffen, Laufzeiten, Un, Laufzeit, Dokument, out, after, erstellt, que, große, order, de, por, type, a, Auftrag, VA01, Sie, otra, Indizes, wird, La, verbessert, leaving, Tvind, Löschungen, besagt, Leistung, Abrir, nicht, Benutzer, un, y, document, número, diccionario, está, SE11, , that, be, Error, aktualisieren, eleva, VA01, performance, of, Sales, poor, pero, Eine, eigenen, VF01, The, up, Aufbau, Actualización, propio, usuario, cabo, vez, Die, durch, reorganizar, Programm, RVV05IVB, usuario, den, SM50, Goto, aktualisiert, cambio, eine, Ein, stating, El, subsequent, sekundäre, Kundenauftrag, durchgeführt, orden, VTRDI, Mensaje, entrar, cliente, was, salir, index, Siehe, bloqueado, Generieren, it, es, trying, con, él, tipo, datos, gran, setting, Sekundärindex, puede, mit, runtimes, userid, documento, BenutzerID, Index, derzeit, Note, creación, Transaktion, an, VAKPA, SDIndex, Ausmaß, another, , deletion, result, Indexes, betroffen, en, improved, MANDT, el, volver, encountered, VRKPA, identificador, no, für, actualmente, update, error, mediante, VRPMA, anderen, 042, wieder, data, rendimiento, large, la, Leistung, VA01, tamaño, afectar, comerciales, dictionary, with, IndexUpdate, una, Änderung, reorganización, großen, vastly, creado, no, kann, del, affected, reorganización, Trx, Data, aber, Sie, afectada, nachträgliche, SAPLV05I, Langzeit, and, Pasar, VLKPA, updated, documentos, documents, VBELN, gleiche, VLPMA, des, Una, will, beigefügte, VF02, keine, ist, Ihrem, Fehlermeldung, SAPLV05I, wurde, encuentra, VA01, VTRDI, on, reenter, same, Reorganisation, Lange, VA02, can, VA02, Updating, índice, currently, SDDokumente, Springen, mejorar, VKDFS, by, Beachten, VL01, VL02, VAPMA, die, Generate, beträchtlichem, Anzahl, enthält, reorganize, tiempos, Notiz, Performa, Der, Long, schlechten, Generar, user, enter, Nach, Update, einen, werden, ausgelöst, index, using, Kundenauftrag, dass, das, Nachdem, drücken, Índices, note, cuenta, largos, posterior, VAKGU, fields, contendrá, been, gesperrt, attached, update, cliente, See, when, gesperrt, se, created, locked, message, transacción, VA02, von, TVIND, for, change, supresión, rendimiento, Message, der, ein, Order, nach, Después, secundario, su, your, VEPVG, An, actualiza, Guardar, is, SM31, Öffnen, abierta, Felder, Performance , KBA , performance , va02 , handover , SD-SLS-SO , Sales Orders , Problem