1392590 - Error when opening Excel after Web Excel links installation - FC | SAP Knowledge Base Article

SAP Knowledge Base Article - Preview

1392590 - Error when opening Excel after Web Excel links installation - FC

Symptom

• Error when opening Excel after having installed the Financial consolidation Web Excel add-in.
  • Error: "Le format du fichier que vous tentez d'ouvrir, "CtExcelLinksWeb.xll', est différent de celui spécifié par l'extension du fichier. Assurez-vous que le fichier n'est pas endommagé ou qu'il provient d'une source fiable avant de l'ouvrir. Souhaitez-vous ouvrir le fichier maintenant ?"

Read more...

Environment

• SAP Financial Consolidation (FC) 10.0
  • SAP Financial Consolidation (FC) 10.1

Product

SAP Financial Consolidation 10.0 ; SAP Financial Consolidation 10.1

Keywords

macro Excel Web , liens dynamiques web , finance , KBA , EPM-BFC-PSI , Performance, Stability, Installation , Bug Filed

About this page

This is a preview of a SAP Knowledge Base Article. Click more to access the full version on SAP ONE Support launchpad (Login required).