SAP Knowledge Base Article - Public

2976824 - Custom Tile Not Displaying Video Embed Code

Symptom

  • Video is missing from Custom Tile when I'm saving changes;
  • Custom Tile is not showing the video;

Image/data in this KBA is from SAP internal systems, sample data, or demo systems. Any resemblance to real data is purely coincidental.

Environment

SAP SuccessFactors HXM Suite

Reproducing the Issue

  1. You created or edited a custom tile under Manage Home Page;
  2. On Insert/Edit Media, you place a URL and codes;
  3. When you are saving the changes, details from video is being missed

Cause

feature is enabled in this environment and that is why you are facing this behavior.

Resolution

You can temporarily disable Sanitize all rich text inputs feature:

  1. Admin Center > Company Settings > Company System & Logo Settings;
  2. Uncheck Sanitize all rich text inputs option > Save.
  3. On Custom Tile in question, add the information from the video > Save;
  4. You can enable Sanitize all rich text inputs option again if you would like;

For additional information about Sanitize all rich text inputs option, you may follow the KBA 2076569 - Manage Live Forms - Sanitize Rich Text Inputs to Remove Bad Characters - Performance Management

See Also

2444738 - Can videos be embedded into a custom tile?

Keywords

videos error, failing to save , KBA , LOD-SF-PLT-TIL , Custome Tile Issues , How To

Product

SAP SuccessFactors HXM Suite all versions

Attachments

Pasted image.png