SAP Knowledge Base Article - Preview

2011366 - Sales Order Incompletion log entries missing.

Symptom

• The Incompletion log in VA02 or VA03 shows up empty, even when there are errors.
  • ALV grid header indicates that incompletion is present, however no such entries are displayed.
  • There are no visible columns for the 'Incompletion log'.
  • In the Incompletion screen, if a user right clicks and chooses "Show" it is possible to find columns and display them on screen.

Read more...

Environment

• SAP R/3 ENTERPRISE
  • SAP ERP - All Releases

Product

SAP ERP 6.0 ; SAP R/3 Enterprise 4.7x110 (Extension Set 1.10) ; SAP R/3 Enterprise 4.7x200 (Extension Set 2.00) ; SAP enhancement package 1 for SAP ERP 6.0 ; SAP enhancement package 2 for SAP ERP 6.0 ; SAP enhancement package 3 for SAP ERP 6.0 ; SAP enhancement package 4 for SAP ERP 6.0 ; SAP enhancement package 4 for SAP ERP 6.0 on SAP enhancement package for SAP NetWeaver 7.0 ; SAP enhancement package 5 for SAP ERP 6.0 ; SAP enhancement package 6 for SAP ERP 6.0 ; SAP enhancement package 7 for SAP ERP 6.0 ; SAP enhancement package for SAP ERP 2005 ; mySAP ERP 2004

Keywords

con, database, cuando, Auftrag, CallbackProgramm, debe, Incompletion, it, incompletos, Kundenauftragsdaten, gegen, als, las, procedure, LT, GRUPO, such, VA21, incorrect, REUSE_ALV_GRID_DISPLAY, encabezado, ist, that, DISPLAYED, des, und, SDVBUV00, für, RKKBALVI, from, Menüpunkt, encontrar, VA03, Feld, hay, due, Unvollständigkeit, Protokoll, The, be, however, TIPO, able, USERNAME, Eintrag, está, there, VA02, ajustar, angezeigt, anpassen, visibles, die, menú, within, Mostrar, Klicks, Anfrage, vacío, REGISTRO, VA23, Abrir, un, Bildschirm, genérico, Angebot, screen, El, Benutzer, oder, incompletos, Entfernen, jedoch, display, Fill, mostrarlos, Fensters, program, vorhanden, Follow, is, Folgen, programa, columns, entradas, können, leer, Einträge, DE, when, chooses, VA32, Sie, esta, incompleto, VA11, Right, Unvollständigkeitsschema, F, quitar, elegir, consulta, fehlt, inquiry, Verhalten, de, , missing, even, incluso, der, EDIT, contract, Remove, left, diese, Order, falta, Anzeigevariante, pantalla, contrato, indicates, should, grid, field, variante, variants, cita, on, HANDLE, visualización, this, parte, werden, empty, solche, procedimiento, VA02, venta, razón, izquierda, RELID, Unvollständigkeit, Datenbanktabelle, errors, muestra, tab, Mover, incompletos, que, finden, LT_VARIANTS_READ_FROM_LTDX, if, 3, GRIFF, incompleto, storage, visible, Editar, possible, tabla, ficha, COLUMNS, TYPE, value, La, present, ventana, Unvollständigkeitsprotokoll, einen, Informe, Bestellung, Log, órdenes, Registerkarte, incorrecta, Show, Füllen, sehen, Bildschirm, VARIANTS_FROM_DDB, entfernen, derecha, VA22, ser, drei, mit, aus, visualización, Nota, En, errores, almacenamiento, displayed, auf, presente, There, Trx, derecho, LTDX, Log, ahora, VARIANTE, see, with, INFORME, incompleteness, VA01, Es, registro, LOG, Retire, wählt, wenn, a, falschen, Speicherung, , will, NOMBRE, log, para, Note, missing, dem, comportamiento, remove, entry, siga, Click, intitial, Programm, Haga, zu, log, el, ALVGridHeader, to, Option, Grund, angezeigten, opción, Mit, SAPMV45A, VA41, option, Unvollständigkeitsprotokoll, Offene, aparece, VA42, or, Usando, VA31, reason, variant, incompletion, vacío, dass, LSKBSF05, VA01, keine, BENUTZERNAME, order, order, of, screen, Generic, Log, devolución, right, llamada, quotation, datos, SAPLSLVC_FULLSCREEN, se, rechten, elige, FE_ALV, Hinweis, ALV, Wert, gibt, VA13, direkt, clicks, an, incompletos, si, SHOW, wird, auch, es, Im, soll, Der, Daten, ENCARGARSE, zeigt, MANDT, cuadrícula, columnas, SRTF2, Using, Seite, linken, y, as, verá, tipo, contra, REPORT, faltan, user, posible, VA03, Anzeigevarianten, Report, capaz, Das, the, que, fin, now, up, werden, o, Open, Verschieben, find, indica, sie, wählen, and, SAPLSKBS, option, behaviour, header, Incompletion, fehlenden, como, shows, ningún, pedido, are, una, pantalla, empty, for, Rellena, entrada, los, adjust, möglich, an, in, entries, Vertrag, callback, shown, den, Menu, auftreten, program, , sollten, sichtbaren, blank, against, VBUV, en, In, VARIANT, GROUP, No, Spalten, la, hace, variantes, Fehler, este, no, *, programa, you, sich, 0, sin, clic, side, window, table, Unvollständigkeitsprotokoll, VA12, data, them, Sales, nun, Report, dieses, Move, campo, usuario, USUARIO, VA33, valor, base, ein, ist, choose, embargo, von, Rechtsklick, blanco  , KBA , SD-SLS-GF-IL , Incompletion log , SD-SLS-SO , Sales Orders , Problem

About this page

This is a preview of a SAP Knowledge Base Article. Click more to access the full version on SAP for Me (Login required).

Search for additional results

Visit SAP Support Portal's SAP Notes and KBA Search.